5-7.3., DUBAI, UAE

MEE 2019 (5-7.3., DUBAI, UAE)

Zlasti za situacijo v KSA so nam naši obiskovalci potrdili, da so zaznali pozitivne znake s strani vlade glede sprostitve projektov, ki jih imajo na čakanju tudi že od leta 2017. V Savdski Arabiji se tudi odpira več ogromnih projektov kot npr. NEOM PROJECT. Ker je naša blagovna znamka že potrjena in prisotna pri glavnih akterjih  na kabelskem področju v KSA, nam te informacije seveda predstavljajo pomembno informacijo in priložnost za povečanje prodaje . Obiskovalci so nam sicer razložili, da se bo situacija postopoma izboljšala in dokončne sprostitve projektov pričakujejo šele konec  tega leta ali v letu 2020, kljub temu pa je celotna Top Tapes ekipa pripravljena na nove izzive.

Velik potencial in izziv za razširitev trga TOP TAPES artiklov nam bo v prihodnje zagotovo predstavljala tudi Sirija, saj se tam situacija počasi stabilizira in prihajajo veliki projekti za rekonstrukcijo države. Zelo produktivne sestanke smo namreč imeli z nekaterimi proizvajalci, ki so jasno izrazili velik interes za sklepanje novih poslov in projektov skupaj z nami.

Udeležba samega sejma je bila sicer manjša v primerjavi s številom udeležencev v letu 2018, kljub temu pa smo z izidom sejma in opravljenimi sestanki zadovoljni. Uspeh sejma je ponovno zaznamoval izvrsten dizajn našega razstavnega prostora ter pripravljenost ekipe, ki je pridobila potencialno  zelo zanimive kontakte in ponovno krepila vez z obstoječimi kupci. V prihodnjih mesecih nas pa seveda čaka še ogromno dela, da bodo rezultati čim prej vidni ter da bomo uspešno nadaljevali začrtano pot do uspeha.